Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land België België
Gratis verzending voor bestellingen boven € 50
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

Hydrosonic Black is white

Black is white is het nieuwe zwart

Voor de stijlbewuste persoon. Mondgezondheid krijgt een elegante make-over. De vertrouwde zachte, effectieve reinigingskracht van Curaprox voor lichtere, wittere tanden. Helemaal in stijl.

Drie reinigingsstanden - van 44.000 tot 84.000 heerlijk zachte borstelbewegingen per minuut

Krachtige batterij: Meer dan 60 minuten poetsgenot met een enkele oplaadbeurt via USB. Altijd het volle vermogen

Inclusief twee koolstof borstelkoppen. Actieve koolstof filamenten voor zachte whitening.

Perfecte reiniging, zelfs in de moeilijk-te-bereiken plekken. Bedankt, Curacurve ® : lichte kromming, enorm verschil

Koolstof filamenten voor zachte whitening

De Curen ® filamenten op de borstelkop zijn omhuld met actieve koolstof. Deze helpen verkleurde deeltjes te verwijderen, zonder dat het glazuur aangetast wordt. Stijlvolle, innovatieve, zachte whitening.

Borstelkop ontworpen voor uitzonderlijke reiniging

Het ontwerp van de borstelkop is best uitzonderlijk. Ultra-fijne, zachte Curen® borstelharen van filament - in plaats van het gangbare nylon - die zich om iedere tand heen wikkelen voor een effectievere reiniging. En die borstelkop is zo klein… daarmee zijn ook alle ruimtes rondom je tanden makkelijk te bereiken.

Eén knop, drie reinigingsstanden - allemaal zacht

Verander de stand met een enkele druk op de knop: 44.000 borstelbewegingen per minuut voor een zachte tandvleesmassage. Omhoog naar 64.000. Of zelfs naar 84.000, voor de volledige reinigingskracht. Allemaal heerlijk zacht.

60 minuten aan whitening kracht

Meer dan 60 minuten poetsen op een enkele laadbeurt. En het vermogen blijft hetzelfde tot de allerlaatste seconde. Opladen kan via USB. Simpeler kan het niet.

Lichte kromming, groot verschil

Curacurve® is een kromming in de borstel van slechts 10 of 15 graden. Toch maakt dit een wereld van verschil. Nu kun je gemakkelijk zelfs de moeilijkste plekken reinigen, zoals de achterkant van de voortanden of achter de kiezen en premolaren. Dit is wat je krijgt als je tandheelkundigen hun eigen tandheelkundige producten laat ontwerpen.

Hydrosonisch reizen

Het is een reisset. Het is licht, het is compact, het is praktisch. Gun jezelf de mondzorg die je verdient. Je Black is white Hydrosonic altijd bij de hand wanneer je ‘m nodig hebt.

Mondgezondheid. In stijl.

Functionaliteit is het belangrijkste. Maar de stijlbewuste persoon wil meer. Mondgezondheid krijgt een elegante make-over met de Black is white Hydrosonic. De vertrouwde zachte, effectieve reinigingskracht van Curaprox. Helemaal in stijl.

Whitening

Wittere tanden. Gezondere tanden.

Meer informatie Bestel

Black is white tandpasta

Hallo, zachte tandverzorging. Tot nooit meer, vlekken en verkleuringen.

Meer informatie Bestel

Black is white tandenborstel

Zacht. Effectief. Prachtig.

Bestel