Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land België België
Gratis verzending voor bestellingen boven € 50
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

Een betere gezondheid voor jou

Over ons

Curaprox, het productmerk van Curaden, levert hoogwaardige Zwitserse mondverzorgingsproducten.

Al sinds 1972 zijn we bij Curaden gefascineerd door mondhygiëne. Mondhygiëne is essentieel. Het gaat om meer dan witte tanden en een frisse adem alleen. Het gaat ook om gezonde organen. En een gezond lichaam.

Daarom werkt Curaden zo nauw samen met tandartsen om uitzonderlijke Curaprox-producten te ontwikkelen. Aantrekkelijke, effectieve producten die een genot zijn om te gebruiken.

En we hebben samen met tandheelkundige professionals gewerkt aan de ontwikkeling van baanbrekende trainingsprogramma's voor hun collega’s. Wereldwijd trainen en certificeren wij jaarlijks duizenden mondverzorgingsinstructeurs. Deze instructeurs helpen je te motiveren en geven je de vaardigheden die je nodig hebt om je mond, tanden en tandvlees in perfecte conditie te houden... zodat je het verschil kunt voelen.

Curaprox maakt tandenpoetsen leuk. Het is makkelijk. Je kunt de positieve resultaten zien. En onze producten zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en zo grondig blijft reinigen. Onze zoektocht naar de effectiefste en aantrekkelijkste mondverzorgingsproducten ter wereld blijft doorgaan. Zo maken wij iedere dag weer nieuwe Curaprox-fans.