Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land België België
Gratis verzending voor bestellingen boven € 50
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

Garantie & retouren

Wat voor soort garanties biedt u en wat betekenen ze?

Al onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben daardoor een lange levensduur. We bieden echter alleen garanties voor onze Curaprox sonische tandenborstels. Deze garanties gaan twee jaar mee. Je hebt ook de mogelijkheid om de garantie volledig gratis met nog een jaar te verlengen. Om dit te doen, ga je naar je gebruikersaccount en verleng je de garantie onder 'Geregistreerde producten'.

link

Hoe verleng ik de garantie voor mijn Hydrosonic tandenborstel?

Profiteer van onze eersteklas klantenservice en verleng de garantie op al onze sonische tandenborstels. Ga naar Geregistreerde producten in je gebruikersaccount en registreer een nieuw product. Hierdoor wordt de garantie verlengd van twee jaar naar drie jaar. 

Als je nog geen Curaprox gebruikersaccount hebt, dan is dit het moment om er een te krijgen! Klik om aan de slag te gaan op Aanmelden in het menu boven aan de webpagina.

link

Mijn product is defect - wat moet ik doen? 

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte van het defecte product via het contactformulier of telefonisch door het lokale telefoonnummer in te voeren. We zullen dan bekijken of we het kunnen vervangen en vertellen wat je vervolgens kunt doen. 

link

Hoe kan ik een artikel retourneren of ruilen? 

Je kunt artikelen binnen 30 dagen ongeopend en in de originele verpakking retourneren aan Curaprox. Als het artikel als nieuw is, wordt het aankoopbedrag via de gebruikte betaalmethode teruggestort. Het duurt ongeveer 3 tot 10 werkdagen om retourzendingen te verwerken nadat ze zijn ontvangen.

Schrijf ons via het contactformulier of bel ons op het lokale telefoonnummer. We zullen dan bekijken of we het kunnen vervangen en wat u vervolgens kunt doen.

link

Binnen welk termijn moet ik een artikel retourneren nadat het is ontvangen?

Je kunt producten retourneren binnen 30 dagen vanaf de dag waarop de artikelen bij je zijn afgeleverd. Als er al 30 dagen zijn verstreken, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier en wij zullen je geval op individuele basis bekijken. 

link

Kan ik elk artikel retourneren? 

Over het algemeen accepteren we retourzendingen van items die nog in hun verpakking zitten. Helaas kunnen wij geopende hygiëneproducten niet retour nemen. Deze omvatten tandenborstels, tandpasta, interdentale borstels, fopspenen, enz.

link

Geld-terug-garantie voor Curaprox sonische tandenborstels 

Werkt onze Hydrosonische tandenborstel niet voor jou? Je kunt het binnen 30 dagen na aankoop retourneren en wij geven je, je geld terug.

link

Hoe stuur ik een defecte Hydrosonische tandenborstel terug? 

Je kunt contact opnemen met ons klantenserviceteam via ons contactformulier of telefonisch op het lokale telefoonnummer tijdens kantooruren.

Als je de storing niet kunt oplossen met de hulp van onze klantenservice, sturen we je een vooruitbetaald retouretiket. Je kunt de Hydrosonic tandenborstel dan gratis retourneren met een omschrijving van de storing. 

link